Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Jag hänger på

Godkväll på er. C har börjat harva idag. Det har torkat upp bra efter regnet. Nu är det sista rycket! Ett par hektar kvar att finharva nu sen kommer såmaskin på fredag. Fruktansvärt mycket sten kvar att plocka! Kanske vi lejer en stenplockningsmaskin…

Jag har stängt en till fålla på kornas bete. Fick lite hjälp av Fanny som kom en sväng. Hon går sista året på gymnasiet nu, på Sandö där även jag gick, och det är dags för bak till veckan. Jag ska agera frisör så vi hade en övningsomgång idag ?? 

Jag mjölkade nu i eftermiddag och hämtade C när jag var klar. Nu sitter och äter middag, som idag består av frukost kan man säga. Gröt, ägg, mackor. Var sådär ont-i-magen-hungrig så det fanns inget tålamod eller tid till att laga riktig mat ikväll. Jag mååste bli bättre på att göra storkok, ta en dag och göra massa mat så man har för hela veckan typ. Så himla viktigt att få i sig riktig, bra mat. Speciellt som vi jobbar plus träningen! Men det är ju det där med tid, får prioritera upp det och ta tid helt enkelt.  

C ska tillbaka och köra tills han är klar ikväll, inatt blir det väl. Jag är så himla, himla trött att jag siktar på en supertidig kväll. Det blir för sena kvällar och tidiga mornar att sömntimmarna inte hinner blir så många. Det är ännu en tidig morgon som väntar imorgonbitti så ska försöka få ihop några timmar inatt ?? 

Trevlig kväll och godnatt! 

Skrållan har också gjort kväll, jag hänger på!

0 reaktioner på ”Jag hänger på

  1. gröt, ägg och mackor lät väl förträffligt! själv så åt vi makaroner och korv idag…fast igår blev det förståss lite lyx…men det är väl så! ibland finns orken och ibland inte. hufvudsaken att ni inte svälter! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *