Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Åre

Borta bra men hemma bäst.

Jag har landat hemma nu. Tre finfina dagar med helt underbart väder och härliga människor!

Fredagen var en sån där dag man alltid kommer att minnas. FANTASTISK. Slalom i backen hela dagen med strålande sol och vindstilla. Vi satte oss i en driva på toppen en bra stund och bara njöt, knäckte en kall öl och mådde så gott så gott! wink Vi tjejer höll oss till Tege och Duved, bättre före där. Det blev himla grötigt i backarna på eftermiddagarna.

Utgång på kvällen och på lördagen var vi backen igen. Blåste himla mycket och lite sega var efter en sen kväll men en god våffla och en varm choklad med vispgrädde i toppkåtan satt fint.

Packade ihop i morse och stannade till på badhuset och bubblade lite innan vi styrde kosan hemåt. Självklart besökte vi chokladfabriken och köpte med lite gósaker laugh

Nu väntar jag på att C ska komma in från kvällens mjölkning. En lugn myskväll väntar smiley

Bildbomb från min weekend!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *