Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Nu börjar det

Fullspäckad dag! C tog mjölkningen i morse men jag kom ut och blandade och utfodrade. Frukost sedan bar det av till Gålsjöbruk för Norrmejeriers kretsmöte. God lunch som vanligt och smakprov på våra egna produkter.
Hem och snabbt byta om, ge sig ut i lagårn och seminera en kviga. ÄNTLIGEN brunstar hon jag gått och väntat på. En dotter till min älskade 1683 Klara vi var tvunga att ta bort härom året, tungt. Men dottern 454 brås på mamma! Superfin och hur go som hellst :)
In igen, dusch och packa ner det sista i väskan. Min weekend har nu börjat och jag sitter på tåget som ska ta mig till Åre! 😀

Ni får ta uppdateringarna med en nypa salt nu ett par dagar :)

Två olika världar men mina två stora passioner så självklart måste man ju ha två tidningar! 😉 Excellentkossan Magda står prydligt med på listan 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *