Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Två dagar

God sen kväll. Ligger i sovläge men tänkte berätta för er om dagen innan jag slår igen ögonen.

Vi åkte och träffade vår bankman och pratade lite ekonomi. Kom inte fram till så mycket utan vi ska börja med att prata med LRF konsult som har koll på hur det ser ut. Vi åt lunch på stan innan vi for hemåt.

Skraporna har nu gått i två hela dagar. Tills imorse. Vajern har gått av. AV. Den är ju inte alls många veckor gammal! Som tur var sparade vi den gamla (som var för kort) som vi nu kunde använda som nödlösning. Det är ju fredag också, såklart, helg. Finns inga grejer att få tag i. C började och skulle byta vajer när han upptäcker att brythjulet på ena sidan är borta. Puts väck borta! Det kan ju inte bara försvinna?! Men hittade det inte. Han gjorde en nödlösning med lite järnskrot. Man måste vara uppfinningsrik som bonde wink Det grejade han med medans jag utfodrade och mjölkade. Så nu går skraporna, inte optimalt men gångarna blir skrapade iaf. De får stå över natten, ska inte utmana ödet…

Åkte på gymmet efter lagårn. Fredagsfys innan fredagsmys wink Mage och lite ben idag.

Vi har tittat på en film nu ikväll och nu är det dags att sova. Tidig morgon imorgonbitti. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *