Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Full pott!

Jag fick mig en sovmorgon imorse. Alltid lika skönt. For in och köpte Kallefika, semlor! Äter inte mycket ”gosaker” och, undviker socker så mycket som möjligt men semlor är jag himla svag för! Godaste bakverket måste jag nog säga wink  

Sorterade ut kossor som skulle dräktighetsundersökas och inväntade Kalle. ALLA sex plus en kviga var dräktig! laugh Även den här omgången var 6/7 seminerade bara en gång, I´m goodwink Visst får man skryta lite ibland, jag är stolt iaf

Gick igenom och gjorde foderstater och nu ska jag ut och blanda foder. Ska försöka skynda mig så jag kan klämma in ett träningspass innan jag ska iväg i eftermiddag. Jag och en kille i gruppen har tagit på oss att fördjupa oss lite extra på Rakel. Alltså radion vi använder inom räddningstjänsten så vi ska på en utbildning ikväll. 

Så, nu ska jag ut och utfodra, ha en bra dag!

Finfint ju! laugh Kvigan är seminerad med könssorterad så det är ju lite extra kul att även hon tog sig på första. De är lite svårare att få dräktigheter med det(sperman är alltså sorterad så det är 90% chans att det blir en kviga).

0 reaktioner på ”Full pott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *