Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Kors i taket x2 men AJ!

Det blev ju inget som gjort som var planerat idag. Men det är vi ju vana vid vid det här laget. Pumpen hade frusit igen. Så C höll på med det. Vi hade tänkt att köra ut djupströbädden åt sinkorna men upptäckte ganska snabbt att den provisoriska lösningen med bultar som skoplås inte skulle funka till gripen. Men faktiskt så hade vi fått hem den nya sprinten så det föll på mig att jag skulle byta den där. Var rätt skeptisk att jag skulle greja det. Mitt tålamod faller otroligt fort när det kommer till skruvning…Men kors i taket jag fixade det! 😃 Lite stolt över mig själv åkte jag ner till C som fått upp det frusna stoppet också 😊 

Men klockan var sen så vi hann inte rengöra idag. Lagårn gjorde jag medan C fick igång även pumpen och utfodrade. 

Och nu ska ni få höra! Jag hade ju självklart ett gympass inplanerat efter lagår, LEGDAY! Äntligen. Och C ville följa med! Han går verkligen all in med det här med träning nu 😉 Men det blev bara ett halvdant pass. Gym är inte C´s grej, så när han blev less kunde jag inte låta han bara sitta där så jag gav upp också, men han provade iaf 😊

Kommer hem strax före åtta och är dööhungriga. C tog med en pizza hem men jag ville göra spenatsoppan jag planerat ett par dagar. Snabb och enkel så jag ställde mig och gjorde den. Ville mixa den när den var klar så den skulle bli mera slät. Hällde i mixern och satte igång, EXPLOSION! Spenatsoppa över hela köket, inklusive mig, kokhet! Aj! 

Rödbetsoppa, morotsoppa, är mixad i den där men spenatsoppa funkar inte alltså?! Dumma… Aja fick min soppa till slut. 

Nu ska jag ta mig upp till sängen. C är redan där som ska ut och skotta klockan 2 inatt. Godnatt!


Slängde av mig tröjan när soppan for omkring i köket, brände som tusan! Och tro ni inte att det till och med blev en blåsa! Svider som sjutton 😞

0 reaktioner på ”Kors i taket x2 men AJ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *