Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

En dröm

Kvällen blev räddad igår när Gone in 60 seconds gick på tv. Den har jag sett ungefär 175 000 gånger, typ. Hittade min stora kärlek (Ja, förutom C då wink) i den filmen. Eleanor. Bilen alltså. En Ford Mustang Shelby GT 500 – 67. I mina ögon perfektion. En dröm. 

Nån gång i mitt liv ska jag äga en Mustang, så är det bara! wink

Kunde inte slita mig från filmen även fast jag borde ha gjort det och gått och lagt mig. Jag som skulle kliva upp imorse och mjölka. Men det var värt den sena timmen, Eleanor fick mig på bättre humör wink

Nu frukost och sedan får vi se vad vi hittar på idag smiley C ska få lite sovmorgon han med nu först iaf.

Aaaaaa…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *