Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Hämta pris

Fick ett brev idag. I samband med Avelsföreningen Holsteins vinterträff ska pris och diplom delas ut till de som har fått excellent-kor bedömda. Och som ni vet överträffade ju 317 Magda poängen även i år så hon får sitt andra diplom! :) Det är ändå nere i Malmö i år så det är himla långt. Det är i samband med Milamässan så det skulle ju vara roligt att stanna ett par dagar :)
Får se om vi kan få någon som mjölkar bara, det är ju de det stuper i… Och flera dagar innebär ju utfodring och sånt också. Det här är ju en chans att få vara lediga ett par dagar tillsamman. Minns knappt när vi var det sist…vill så gärna åka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *