Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Heelt glömt bort

 

Oj vad den här dagen inte alls blev som jag hade tänkt. Skulle ju köra ut djupströbäddarna, till att börja med. Hmm det är inte gjort. Blir sådär jobbigt irriterad när det tar sån tid allting! Bara att komma igång. Byta redskap på traktorn, som det behövs bytas kopplingar på, hittar inte en enda skiftnyckel på hela gården. Letar nycklar i rätt storlek, finns bara en, behövs två. Det där med var sak har sin plats har inte lyckats ta sig till Åsäng Mjölkgård…  

Sen! Hade heelt glömt bort att vi skulle få besök idag! Vi skulle bli filmade inför Galan och priset vi är nominerade för. Årets företagare inom de Gröna Näringarna. Så det jag skulle inte hinna bli klar heller innan han kom. Så det blev lite andra sysslor istället. Jag störade jag till kalvar och kvigor. Tog in sinkor, flyttat ut sinkor, rengjorde vattenkar och vattenkoppar mm.

Vi blev filmade när vi gjorde vardaliga saker och en stund under mjölkningensmiley Spännande att se hur filmsnutten kommer att bli. Lite jobbigt att se sig själv på film bara!

C har plöjt rätt mycket idag. Hoppas att det här milda vädret håller i sig så vi hinner plöja så mycket som möjligt.

Tog en kortare springtur efter lagårn för att hämta bilen. Skönt med lite friskluft i lungorna och Kajsa blev glad av att få röra på sig smiley 

Nu är det sovdags, godnatt!       

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *