Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Bra omgång!

C hade morgonmjölkningen. Kalle kom och dräktighetsundersökte på morgonen. Han var ju sjuk sist han var här och gjorde foderstaterna så han kom förbi nu och kollade några kor. Efter två månader kan man känna om de är dräkiga. Idag var det 5 som skulle kollas och ALLA 5 var dräktiga! Glad P laugh Det absolut bästa var att min 400 Myran var dräktig! wink

Efter en kopp kaffe blev det rengöring åt kalvarna. C passade på att fixa frontgrinden där de äter, de kan komma på att hoppa igenom dit balen är och har de väl upptäckt det så gör de det hela tiden… Trampar och bajsar i maten, inte så bra. Halmade till kvigorna och utfodrade alla djur.

C hade em mjölkningen. Jag tänkte springa innan maten och laga riktig mat ikväll, passa på när man inte har mjölkningen men jag var klar nästan samtidigt som C ändå… Skyndade mig att byta om och började springa mot affärn. C plockade upp mig, hann ganska precis så långt jag tänkte, köpte de sista ingredienserna till maten och for hem för att laga mat. Nu sitter vi med goda biffar i magen och det känns skönt att träningspasset för dagen är avklarat wink Så nu kan man ta det lite lugnt resten av kvällen!

Fler som myser ikväll wink

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *