Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Stadsbesök

Somnade ovaggad igår och sov som en stock! Helt förvirrad när väckaren ringde och tyckte att jag skulle upp och mjölka korna, det tyckte inte jag….Men det är bara att ta sig upp!

Hämtade hem kossan som gått med småkvigorna på betet. Hon kalvar snart så hon måste hem till andra och börja få kraftfoder. Tog hem två andra också från sinkobetet. Nu är det bara ett par veckor kvar tills MIN första kalv kommer! laugh Superspännande ju! smiley

På eftermiddagen efter att mamma slutat sitt jobb åkte vi till stan! Syteryster hängde också med. Så skönt att komma bort lite, strosa i affärer och hittade riktigt bra fynd på rea! Alltid kul med lite nytt och fräscht i garderoben smiley

Nu spöregnar och åskar det här, regnet är välkommet! Behövs på vall och nysådd smiley C´s pappa har kommit nu ikväll och hälsar på några dagar.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *