Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Godmorgon

Godmorgon! Sitter och äter frukost efter morgonpasset i lagårn. Ännu en solig, varm morgon! laugh Idag är det mycket saker som står på listan. C är och kör skit på `bortaplan` idag så det blir ingen harvning. Men det är så mycket annat att göra så får passa på idag då!

Nej dags att börja jobba på den där listan wink

Riktigt härlig lång sommarkvällspromenad med Nattis och Kajsa igår kväll!  smiley Kajsa somnade gott på kvällen, efter en springtur på förmiddagen och en långprommis på kvällen, det gjorde jag med i och för sig wink

0 reaktioner på ”Godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons