Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Betessläpp!

C hade morgonmjölkningen. For till Nora och hämtade balvagnen som fastnade när C var där sist. Hem och sedan på med harven. Harvat hela dagen och har även lyckats köra fast för första gången och hoppas på att det var den sista…Blött var det iaf! Fick hjälp att komma loss. C har fixat det sista på betet så nu ikväll hade vi BETESSLÄPP! Glada kor som äntligen får beta frodigt grönt gräs! Tur att vi inte hade så många åskådare eftersom att det inte var så jättemycket hopp och skutt utan det största fokuset var på gräset wink

Lite bilder på mina fina tjejer smiley

Sinkorna på andra sidan vägen stod och ropade på de andra som nu äntligen fått komma ut!

Jahapp, tog rena byxor imorse…Ser ju nästan ut som en fläckig kossa jag med wink

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *