Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Stängsling

Oj så trött jag var imorse! För många sena kvällar nu…Det är ju ändå Söndag så jag gick direkt till sängen efter mjölkningen, oj så jag sov! Behövligt smiley Men har inte tid för en ledig dag utan ner på gården för utfodring och sedan stängde klart en betesfålla, hade som plan att släppa ut korna nu ikväll MEN ingen ström på tråden när vi satte på…är man förvånad, NEJ. Dags för lagårn igen så vi struntade i det så de får komma ut imorgon istället.

Har varit på station nu ikväll. Debriefing med styrkan som var på olyckan igår. Viktigt att prata.

Nu är det sängen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *