Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Dag 2

Andra dagen. Prehospitalt Akut Omhändertagande och Brandförlopp, fortfarande bara teori. Men vi avslutade med lite lek smiley Eldade i små-hus för att se hela brandförloppet.

Här hemma har det varit full rulle! Klövverkaren har varit här och "klippt naglarna" på alla kor, haha älskar det uttrycket! Skulle verkligen ha behövts hemma då det är mycket jobb att ta fram kor hela tiden, men mamma och C klarade det ju bra på två också! smiley Gick direkt ner till gården när jag kom hem. Elevatorn hade brunnit tidigare idag, alltså eld och lågor! Men inte så farligt, C hade släckt med en hink vatten men det skulle ju utfodras igen.. Lite spännande att köra igång den men det gick bra! Halmat åt alla ungdjur och utfodrat dom också.

Blir tidig kväll då jag ska upp och mjölka INNAN jag ska till Sandö… Hoppas det inte blir så mycket sitta-still på förmiddagen, jobbigt att hålla ögonen öppna då…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons