Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Tisdag

Skjutsade C till tåget tidigt imorse (glashalt på vägen!). Han ska till Belgien och vara borta ända till på Söndag! Hur ska vi klara oss utan han på gården så länge! Nej men det ska nog gå bra 🙂 Det blev en oväntad tripp då det är en begravning han ska på, tragisk händelse. Kommer sakna dig!

Dagen har varit ganska lugn, iaf förmiddagen. Åkte med Skrållan till veterinären för en böld han har haft på kinden som har gått sönd och nu har börjat lukta riktigt illa :S De tog bara bort skorpan, gjorde rent och gav han en tratt, kunde ju jag ha gjort om jag visste hur mycket de skulle ta betalt för de där 7minutrarna…. Aja en fika på stan blev det iaf sedan hemåt till lagårn. En kossa har kalvat och fått en liten kviga, de kom och hämtade fyra tjurkalvar, superbra då all plats behövs för de nya som kommer nu eftersom. Seminerade en kossa, gick superbra, och mjölkade. Sprang lite intervaller med Fanny nu ikväll. Tänkte åka på gymmet (eftersom att jag har jour), men nu har ju Fanny lov och är hemma så man vill ju ta vara på den tiden och umgås med henne och hon hade ingen lust för gym så det blev springning. Superbra att vara två när man springer intervaller så man kan pusha varandra!

Nu är det alldeles för sent för mig att vara vaken då jag har morognpasset. Så jag säger godnatt 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *