Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Ingen radio :/

Nej det belv ingen radio idag 🙁 Killen som skulle med var sjuk. Men de ska komma tillbaka en anna gång 🙂

När jag kom imorse hade inte disken gått! Det bildas jättefort bakterier i ledningarna så disken är superviktigt. Fick sätta igång den och vänta att den skulle gå klart, ca 40min. La mig på soffan en stund. Men när jag kom ner hade den ändå inte gått riktigt, ett larm visade "timeout" jaha, varför? Bara att starta om den igen. Har ju kunnat ge kalvar och så men de hade jag tänkt vänta med till radiomänniskorna kom så jag inte skulle vara helt klar i lagårn då de kom. Gick runt och ryktade lite kor, skrapade och så. Precis innan disken är klar ringer de och säger att de inte kommer. Skyndar mig att ge kalvarna då innan jag börjar mjölka. Började strax före åtta, två timmar sen…Så har nyss kommit in.

Idag har vi bestämt att ta en slappardag. Synd bara att det är sånt pissväder! Hade ju vilja gjort massa saker, plockat bär, sprungit, göra en hoppbana till Kajsa, klippa gräset…Får väl se vad jag hittar på istället, börja måla taket i sovrummet? Gymmet? Baka? Mycket möjligheter ändå! 🙂

Kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *