IMG_5085_2 IMG_5093

(Foto. diabetesmannen)

Mitt liv förändrades över en natt och det är inte till det bättre direkt. Jag är helt tom och vet inte vad jag ska säga. Det känns som om jag skriker på hjälp men är ensam mitt ute i öken, jag måste klara det själv helt enkelt.
Får se hur mycket sömn jag får inatt, det lär inte vara en enda minut över 1 timme, om ens något. Jag får ångest, panik eller något liknande när jag lägger mig ner och blundar.
Nu är det på allvar dags att jag gör några förändringar i mitt liv, jag måste sätta upp mål så att jag har något att kämpa mot. Nu ligger jag på botten och kan inte komma lägre ner, men det är bara jag själv som har tagit mig dit, bara mig själv att skylla på. Det är dax att jag tar mig upp härifrån, jag säger inte att det är enkelt för det är allt som det inte är.
Men det är okej att vara ledsen också, ibland så behöver man gråta ut för att sedan må bättre. Ibland så måste man ligga på botten för att sedan få ny kraft och motivation för att ta sig till toppen. Ibland så kanske man bara måste stanna upp och ta tid till sig att tänka och reflektera över saker, det är iaf vad jag behöver.

Lycka och kärlek, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Vad är det som har hänt?? ❤️❤️ Vi finns här för dig Ellinor ❤️❤️❤️

  URL:
 2. Postat av: Aaron

  Take care of yourself, don’t make any hasty decisions when you’re in such an agitated state of mind. There’s nothing wrong with taking a walk in the middle of the night if you can’t sleep and it’s quiet and let’s you think from a different perspective. Whatever it is, tomorrow’s a new day. Read the poem ”Desiderata” by Max Ehrmann, it will give you a balanced, solid point of view on this crazy world we live in.
  love

  URL:
 3. Postat av: Mandy

  Hoppas Kevin läser detta då kan inte kommentera på hans blogg.
  Kollade just runt på Kevins blogg. Modefotona är grymma. Från Top Model programmet konstaterade jag att han har en fantastisk personlighet, look och utstrålning. Detta kommer att ta honom långt, så långt som han själv önskar faktiskt.
  Kan se Kevin i världens stora modell/fashion sammanhang. Modelljobb utomlands, catwalks.
  Idag när jag kollade hans bilder, slog det mig att han kanske även har Star Quality, den look och attityd som krävs för att bli en stor filmskådespelare i USA.
  Hoppas som sagt att Kevin läser detta. Kevin, yo creo en tus posibilidades, en un futuro brillante para ti. Pienso que podrias llegar hasta donde du mismo lo quisieras. Ganar fama internacional, tanto en el mundo de moda y catwalks, pero tambien como
  actor de cine en USA. Piense lo, pruebe tus posibilidades para ver hasta donde puedes llegar si tu mismo lo quieres.
  Buenos contractos significa una vida buena como bien lo sabes.
  Suerte!!!
  Mandy

  URL:
 4. Postat av: Smilla

  Trodde du hade gjort slut med Kevin eller nått sånt puh :’)

  URL:
 5. Postat av: Mia

  Hej lilla du!
  Ta detta från någon som varit på botten och arbetet sig upp. Allt är möjligt. Tillåt dig att gråta, tillåt dig att vara sorgsen, arg och allt däremellan När livet förändras både till det bättre eller det sämre kanske inte alltid hjärta och hjärna samarbetar. Det som känns rätt kanske inte är det, eller är det som känns rätt något som din hjärna tycker är fel. Så är det. Tyvärr. Du är ung och har hela livet framför dig. Inget behöver göras här och nu. Ta tid och se till DIG! Lyssna på goda råd, ta till dig kloka ord men låt aldrig någon annan få dig att fatta ett beslut du inte känner är rätt. Känner du att allt är för jävligt just nu, att inget är roligt? Stapla upp vad som fick dig att må bra senast? Varför känner du dig såhär? Vilken anledning gör att du inte blir glad? Kan du göra något? (Sluta ditt jobb, bryta en vänskap, ect?)Sen är det så att den gamla klyschan att tiden läker alla sår och gör allt enklare stämmer. En dag kommer du vakna och känna ett litet hopp, en tanke på vad som känns rätt. Nästa dag kommer kännas lite bättre… Du kommer få bakslag.. du kommer gråta lite mer.. Men en dag kommer den..den där dagen där du mår bra! Jag önskar dig all lycka och vet att du fixar det..vad det än är. Du verkar vara en stark tjej fast du är så ung så kämpa på så kommer du snart se vad som är din väg just nu.. ( lär ändras många gånger..och det är också ok.. :))Kram

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Tack så jättemycket för det fina svaret! du har helt rätt och att det är svårt är bara förnamnet <3 <3

   URL:

Lämna en kommentar