Jag är en expert på att tro att gräset är grönare på andra sidan, sanningen är att jag har helt fel.

Jag trodde innan min medverkan i Top Model att jag skulle må så bra om jag kunde bli känd. Jag gjorde inte allt för att bli det, men ni vet, min dröm har alltid varit att kunna försörja mig på min blogg.
Jag kunde inte ens drömma om hur bra mitt liv skulle bli om jag fick gå på alla fina galor, få flera tusen följare på instsagram, då ska vi inte prata om känslan om man skulle se sig själv i tidningen, mäktigt!

Saken är att allt det jag nämnt ovan är bara ett gäng ytliga faktorer som faktiskt inte gör dig ett dugg lyckligare. Den här branschen är tuffare än vad många kan tro. Jag har en otrolig press på mig själv och är girig efter mer. Jag känner att allt hänger på mig och jag behöver prestera mer än vad jag kan. Jag gillar inte att jag bryr mig om antal följare på instagram, men eftersom att de antalet bestämmer hur mycket lön jag får så är det svårt att inte bry sig.
Jag gillar inte att min framgång ligger i alla andras händer.  Mona följare och läsare har blivit en så stor del i mitt liv och en avgörande faktor för min framtid. 

Bara för att jag står och pratar med en annan kille så får Kevin meddelanden om att jag är otrogen, folk vill förstöra. Detsamma gäller mig, jag får mail från folk som sagt att Kevin stöter på dem. Det är något som är sjukt jobbigt. Andra människor tror sig ha rätt att lägga sig i och iaktta allt jag gör.. och vad ska vi tro? Klart det sätter lite spöken i huvudet på en.

Jag vet inte vilka som är mina riktiga vänner eller vilka som är ute efter något av mig eller min framgång.
Varje gång jag ska sova så får jag ångest, jag tvingar mig själv att komma på något som jag ska göra härnäst. Vad ska jag göra för att ta mig vidare? Vad ska jag göra för att tjäna mer pengar än vad jag redan gör? Dessa tankar får mig till sömnlösa nätter fyllda med ångest.

Det är mycket som gör att kändisskapet, eller vad man ska kalla det inte gör mig lycklig, det komplicerar en hel del och ger mig en sjuk press på mig själv.  Sen ska jag ju såklart inte ljuga, det finns mycket gott som har kommit med det också. Utan allt det här så skulle jag inte ha de jobbet som jag har idag, jag älskar mitt jobb. 

Jag kanske låter ytlig nu men det här är mitt jobb och jag älskar det men det är tufft och det är inte mitt kändisskap som gör mig lycklig, det är bara att jag gör det jag älskar. Det är tufft, det är inte så lätt som man tror.
Jag älskar att skriva av mig här i min blogg och det här är en sån sak. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma, jag bara skriver av mig, det känns bra

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: ISA

  TACK för att du delar med dig. <3

 2. Postat av: Johnf874

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read? cdkcdgfkfcaf

  URL:
 3. Postat av: Smithc504

  There is numerous separate years Los angeles Weight reduction eating plan with each a person can be a necessity. The pioneer part can be your original obtaining rid of belonging towards the extra pounds. la weight loss cdeaekgcdddkbgae

 4. Postat av: buy wow accounts

  Your place is valueble for me. Thanks!…

Lämna en kommentar