VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTENS VILLHÖVER

[inlägget innehåller adlinks]

 

Varje höst och vår går jag och stryker runt bland alla klädbutiker och suktar efter allt nytt, alla fina färger och försöker resonera med mig själv om exakt vad för nytt jag faktiskt behöver. Den listan blir oftast ganska så kort så då tittar jag på villhöver-listan istället och den brukar vara ganska så mycket längre. Efter ett varv på stan idag, hamnade dessa på min lista. Färgskalan är ju så underbar!

 

Villhöver 1, ursnygg kappa från 2ND DAY. Älskar den färgen!

Villhöver 2, rejäla och snygga kängor från Sneaky Steve, jag brukar alltid köra på ett par kängor som jag kan använda hela hösten och vintern. Och svart känns som ett säkert kort!

Villhöver 3 – Halsdukar är ju den bästa accessoaren, den är så lätt att byta ut om man vill ha en annan färg, plus att jag tycker det är så mysigt att ha en riktigt go och härlig halsduk. Denna ullhalsduk från Wera tycker jag är SÅ snygg!

Villhöver 4, jag har sneglat på dessa örhängen från Caroline Svedbom LÄNGE, precis som halsdukar tycker jag örhängen är ett jättebra och enkelt sätt att få lite liv. Jag brukar ju oftast gå omkring i svarta eller grå kläder så då är det extra kul med lite färg på örhängena.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna