VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I’m back!

När föräldraledighet och livet i övrigt tar upp all tid blir det att man får prioritera bort vissa saker, och bloggen blev en sån sak som jag var tvungen att pausa för att känna stressen över en sak till att hinna med. Men nu är jag redo och taggad att köra igång igen!

Jag började jobba igen förra måndagen och i min nya studio dessutom, känns jättekul! Jag har dock inte hunnit spendera så mycket tid där än då jag har varit i väg på workshops tillsammans med andra egenföretagare och förra veckan var jag iväg på en kickoff i Strömsfors (den kickoffen förtjänar ett eget inlägg som kommer senare).

Efter några dagar iväg från familjen för första gången på…jättelänge! Var det mysigt att åka ner till Halmstad och bo i mina föräldrars sommarstuga i en vecka. Höstväder gör det riktigt mysigt att vara här, promenera på stranden och göra utflykter man inte gör under sommaren. Vi inledde helgen med Leos lekland tillsammans med mormor och morfar, Harry hade minst lika roligt som Tuwa-Li. Han lekte i bollhavet i flera timmar, ställde sig upp och slängde sig ner bland bollarna och skrattade. Gullunge. Eftersom jag precis börjat jobba efter ett års föräldraledighet kände jag inte att jag kunde vara helt ledig, utan har suttit en del med datorn och svarat på mail och planerat instagram och liknande. I dag ska vi iväg och leta efter lite ängar och andra fina platser där vi kan fota lite, efter en workshop på kickoffen i förra veckan upptäckte jag tack vare Linda, som driver årstidensbästa på instagram, att man kan fota med ’porträtt’ i mobilkameran för att få finare bilder (HUR har jag lyckats missa detta?). Så nu kliar det i fingrarna att få åka iväg och testa och fota lite. Det vore förmodligen mycket enklare att köpa en kamera, men det får bli nästa steg.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna