VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ullig nyhet i vardagsrummet

[I samarbete med Kilands mattor]

Vi har inte haft någon matta i vårt vardagsrum på evigheter, jag tror vi tog bort den vi hade förut när Tuwa-Li var nyfödd för att hon kräktes så mycket så det blev en massa fläckar. Det var över fyra år sedan. Harry är som tur väl är inte lika sin syster på det sättet så nu kände vi att det var dags igen. Det gör så himla mycket med en matta tycker jag, det blir genast mer hemtrevligt och ombonad, en riktig mysfaktor med andra ord.

I samarbete med Kilands mattor så fick vi chansen att testa en av deras mattor och vi föll genast för deras handvävda matta i ull, Sarek, i grått, den är full av små mjuka bollar som är fantastiskt mjuka och mysiga att ha fötterna på och Harry älskar att ligga och träna på sina kryptag på den mjuka mattan. Den finns både i gråbrun och beige, men eftersom vi har mycket grått hemma tycker jag den gråa passade in bäst. Jag passade på att fixa med mattan medan resten av familjen var iväg på ärenden och när de kom hem så sa jag åt dem att ta av sig strumporna och ställa sig på mattan. Både Magnus och Tuwa-Li sa i kör ”gud vad mjuk den är” och det är den verkligen, jag blev själv förvånad när jag ställde mig på den för första gången :).

Jag är så glad att vi gjorde detta nu när det är mörkt och kyligt ute, det förhöjer mysfaktorn ytterligare. Nu blir det till att göra varm choklad till lilltjejen och krypa upp i soffan och gosa. Och tänk, imorgon börjar julkalendern, då vet jag tre stycken som kommer att ligga på vår gosiga matta framför Tv:n med massa kuddar och uppspända ögon 🙂

kollageIMG_2354 IMG_2355 IMG_2393 IMG_2396 IMG_2400 IMG_2401


Kommentarer


  1. M 30 november, 2017 on 18:55 Svara

    Snyggt! Vad mysig den ser ut. Vi skulle också behöva en ny matta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna