VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GALNA ÄLSKADE BARN

C0D0A31B-1AC5-4B8C-9A61-35C3B7936B1F

God morgon finingar!

I vanliga fall brukar man sitta ihopkuren i soffan med en kopp te och lyssna på höstregnet i mitten på september, men i år finns det dem som fortfarande hänger på stranden och badar. I förrgår var vi en runda på stranden hela familjen, jag tog en liten jobbpaus och basade på att fota lite produkter mesans vi var där. Jag var INTE i och bada ska jag tillägga, för varmt i vattnet var det definitivt inte. Men min modiga fina 5-åring tvekade inte en sekund. Jag är så imponerad av henne, min hjälte och idol! Även om hon erkände att det var ganska så kallt så ville hon i igen efter flesta doppet. Burr!! Jag blir sugen på kaffe bara jag tittar på bilderna haha.

7D82FFAD-C4E4-4187-88B3-C4960C496495 C0D0A31B-1AC5-4B8C-9A61-35C3B7936B1F83EF8BF7-982D-4C4B-978E-30FC0F438EAA

Kommentera

Annons

OBEKVÄM OCH GENERAD

Det finns ju de som älskar att umgås och prata med människor och att träffa nya människor är det bästa de vet, de strålar av glädje och när de hamnar i sådana situationer. Jag är INTE en sådan människa, jag blir otroligt obekväm och generad i situationer där jag inte känner någon och i stora folksamlingar. Vilket är väldigt opraktiskt när man driver eget företag och marknadsför sig själv. Oftast har jag faktiskt valt att tacka nej till event där det har inneburit just sådana situationer men nu när jag började jobba igen, med mitt egna, och på heltid, så bestämde jag mig för att nu jäklar så ska jag tacka ja till allt. Hittills har jag faktiskt gjort det, och trots att jag känt mig väldigt obekväm i många situationer så har känslan efteråt att jag pratat, lyssnat, lärt mig, inspirerats och fått med mig nya lärdomar varit väldigt givande. Man växer med varje obekväm situation. Nu när jag är min egen chef så klappar jag mig lite axeln och säger, bra jobbat Jenny! För man behöver ju uppmuntran så om du behöver en klapp på axeln och pepp, säg till så ger jag dig den där klappen!

Kommentera

Annons

BESVIKELSEN över det fina vädret

Idag begav vi oss ut för att spana efter lite fina platser att fota höst- och julprodukter. Jag blev jätteinspirerad igår när jag satt och spånade över hur fina bilder vi skulle kunna få till när det var så härligt höstigt ute med moln och rugg. Så ni förstår besvikelsen när jag vakna i morse och inser att det är SOLIGT och toppenväder ute! Inte alls den höstiga känslan jag var ute efter, men det var bara att bege sig ut med mutade barn och hoppas på det bästa. Ja, för att få mina barn att ställa upp på bild, vilket är otrooooligt tråkigt enligt iaf Tuwa-Li (Harry säger inte så mycket) så mutar jag henne med en leksak eller något annat litet. Men även 5-åringar måste ju också få betalt.

 

höst-24 höst höst-17 höst-13

Kommentera (2)

Annons

I’m back!

När föräldraledighet och livet i övrigt tar upp all tid blir det att man får prioritera bort vissa saker, och bloggen blev en sån sak som jag var tvungen att pausa för att känna stressen över en sak till att hinna med. Men nu är jag redo och taggad att köra igång igen!

Jag började jobba igen förra måndagen och i min nya studio dessutom, känns jättekul! Jag har dock inte hunnit spendera så mycket tid där än då jag har varit i väg på workshops tillsammans med andra egenföretagare och förra veckan var jag iväg på en kickoff i Strömsfors (den kickoffen förtjänar ett eget inlägg som kommer senare).

Efter några dagar iväg från familjen för första gången på…jättelänge! Var det mysigt att åka ner till Halmstad och bo i mina föräldrars sommarstuga i en vecka. Höstväder gör det riktigt mysigt att vara här, promenera på stranden och göra utflykter man inte gör under sommaren. Vi inledde helgen med Leos lekland tillsammans med mormor och morfar, Harry hade minst lika roligt som Tuwa-Li. Han lekte i bollhavet i flera timmar, ställde sig upp och slängde sig ner bland bollarna och skrattade. Gullunge. Eftersom jag precis börjat jobba efter ett års föräldraledighet kände jag inte att jag kunde vara helt ledig, utan har suttit en del med datorn och svarat på mail och planerat instagram och liknande. I dag ska vi iväg och leta efter lite ängar och andra fina platser där vi kan fota lite, efter en workshop på kickoffen i förra veckan upptäckte jag tack vare Linda, som driver årstidensbästa på instagram, att man kan fota med ’porträtt’ i mobilkameran för att få finare bilder (HUR har jag lyckats missa detta?). Så nu kliar det i fingrarna att få åka iväg och testa och fota lite. Det vore förmodligen mycket enklare att köpa en kamera, men det får bli nästa steg.

Kommentera

Annons

Pimpa cykeln

[I samarbete med Cykelkraft]

Ända sedan jag blev gravid har jag inte vågat mig upp på min cykel då jag inte haft balansen helt på min sida, men nu så känns det som att jag vill komma igång och cykla igen. Vinterdäcken sitter på sedan förra vintern då jag inte såg någon poäng med att byta tillbaka i somras. Det enda jag inte haft är en cykelhjälm, jag vet det är skämskudde på den, jag är ju så noga med att Tuwa-li ska ha det, men det har inte blivit av att jag köpt en till mig själv, men nu så fick jag chansen att kitta mig för cykelturer med hjälp från Cykelkraft. Jag spanade in en jättesnygg vinröd hjälm som sitter toppenbra, man ska ju inte vara fåfäng när man väljer hjälm men jag tycker inte det skadar att den var riktigt snygg på :) Den var jättelätt att ställa in så att den satt bra, och en fördel att man kan ta bort dels skärmen men även kuddarna så att man kan tvätta dem efter ett tag, de blir ju lätt lite ofräscha efter några svettiga cykelturer. Min ringklocka på cykeln har även gått sönder, fråga mig inte hur så den här gången gick jag från att ha en liten svart ringklocka till en rejäl med prickar på för att pompa upp cykeln lite. Tuwa-Li älskade den och ville ha en lika dan :) Till hennes nästa födelsedag så får det bli en ny cykel till henne då den hon har idag är lite för liten plus att den har stödhjäl, till våren blir det perfekt med en ny som hon kan lära sig cykla utan stödhjulen på. Jag gillade den här och hon kommer att bli såååå glad!

IMG_1865

Tuwa-Li bestämde sig för att dekorera paket åt mig lite :)

IMG_1884IMG_1883IMG_1882

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna