Hej, kul att du hittade hit! Jag heter Evelina Lykkehammar och är mamma till Liam, en sprallig 6 åring. Har tidigare bloggat under namnet Blondinmamman men det har gått några år sen dess och nu ser jag fram emot att kicka igång bloggandet igen! Här kan du läsa allt om mitt liv som mamma, mina intressen som är träning och inredning. Älskar detaljer och att sätta guldkant på vardagen!

Annons

Att njuta inifrån..

Det är exakt det jag får göra. Jag är mitt i min barnfria vecka, ska snart åka iväg för att jobba stängningspasset på jobbet men inte kunnat njuta vädret och värmen ute på hela veckan! Jag dras med en förkylning och hosta som gjort den här veckan nästintill olidligt tråkig och lite frustrerad över av att inte kunna ligga ute i solen och steka. Men och sitta still är inte min melodi så igår blev källarförrådet rensat och nu är hela hemmet i stort sett genomgått och stora kassar och kartonger är packade för att bli sålt på loppis i helgen! Första gången jag står på loppis så det ska bli kul och spännande. Helst skulle jag bara vilja slänga allt skräp men min kära vän Maria som jag ska stå med är veteran så med hjälp av henne kanske det blir några extra slantar 😉

Ta hand om er i solen och värmen ♥

IMG_4893.jpg

bild från en skön kväll i stan.. 

Annons

Presentation

Vem är jag?

Det kanske är bäst att börja med en liten presentation :) Jag heter Evelina och är 28 år. Bor just nu tillsammans med min son på 6 år men om ett par månader väntar sambolivet ♥

Har tidigare bloggat i ett par år under namnet Blondinmamman. Jag fann mycket stöd i bloggandet som nybliven mamma, först till en ängladotter och sedan en energifylld son. Sedan som förlovad och gift. Sedan kom skilsmässan som gjorde att jag slutade blogga. Jag behövde sörja och landa och starta ett nytt liv ifred från blogglandia. Det har varit händelserika år bakom mig men dom har bara gjort mig starkare och idag är jag mera självsäker än vad jag någonsin varit tidigare!

Nu är det dags för lunch. Jag har en ledig dag och att jag hamnade här var mer än slump än planerat. Jag har saknat att blogga och dela tankar med er därute! Hoppas ni har en fin dag!

Love/Evelina

annons