En till Allt för föräldrar webbplats

Heltäckningsmattor i Stockholm och nya samtalsämnen

Förra veckan skrev jag om ett ämne som jag definitivt inte har skrivit om förut. Faktum är att detta har skett ett antal gånger senaste tiden. Inte texter om detta specifika ämne, utan att jag har tagit mig friheter att ändra mig något. Många tycks faktiskt uppskatta detta. Förra veckans inlägg, som alltså handlade om heltäckningsmattor i Stockholm, har fått väldigt bra respons. För er som inte hann eller orkade läsa inlägget kommer en snabb recap här:

 

Jag har märkt att heltäckningsmattor verkar vara på väg tillbaka i Stockholm. Detta gör mig glad. Det gör mig glad för att det påminner mig om en svunnen tid, det är nostalgiskt som bara helvete. Heltäckningsmattor var otroligt vanligt i Stockholm på 80- och 90-talen. De fanns överallt, fluffiga och goa. Både på arbetsplatser och i hem fanns heltäckningsmattor i Stockholm. Överallt och ingen klagade. Ja, det kanske inte är helt sant. Jag hade faktiskt en pappa som klagade på vår heltäckningsmatta i Stockholm nästan varje dag. Han förstod inte varför det skulle vara nödvändigt. Jag och mamma upprepade för honom att det bara var han som inte förstod sig på modern inredning. 

 

Sedan fick vi tillbaka när heltäckningsmattor i såväl Stockholm som resten av världen blev omodernt. Om man skulle fråga vem som helst i Stockholm runt år 2004 vad de kände om heltäckningsmattor skulle det inte uppskattas. De skulle förmodligen säga att det tillhör det förflutna. Hade de haft en spåkula skulle de dock kunna säga att det också tillhör framtiden. Nu har det äntligen blivit modernt med heltäckningsmattor i Stockholm igen. Ingen är gladare än jag för detta!

 

Nu skenade jag iväg i min entusiasm igen, men det bevisar mitt syfte med inlägget något. Jag känner att jag kan bli väldigt engagerad i många ämnen som jag inte vanligtvis skriver om. Frågan är bara om detta uppskattas av mina följare. Därför riktar jag nu frågan till er, kära läsare av denna blogg: Tycker ni att det ger någonting att läsa såna här inlägg? Det vill säga inlägg som handlar om ämnen som egentligen saknar substans. Jag är genuint nyfiken och frågar för att jag ska veta vartåt jag ska ta mina texter. 

 

Missförstå mig inte: Jag älskar matlagning. Jag kommer alltid att älska matlagning och förmodligen alltid dela inlägg om det. Däremot vill jag pröva nya områden, om inte annat för att utvecklas som skribent.

 

Skriv gärna era tankar i kommentarsfältet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *