Välkommen till MissJoi – Hej! Jag heter Johanna och är mamma till Olivia 4 och Petter 2,5. Lite tokig, lite knäpp, ibland lite smart och ofta rätt kul. Ni finner mig även på instagram som Joi1977. För andra kontakter: joi1977@spray.se

Annons

Cherekringar – check

Jag och Andy har aldrig velat haft simarmringar åt barnen. Jag tycker de är läskiga och har läst och sett allt för många olycksfall, som visat att barnen hamnat under ytan med huvudet.

Visst nu är man med barnen jämt i sjö, hav och simbassänger, men jag har länge letat efter något säkert ändå, för det kan ske en olycka. Jag kan halka, få en stroke, bli biten av en haj.. ja ni förstår.

Nu har jag iallafall hittat vår lösning tror och hoppas jag. Jag köpte dem i veckan från Lilla Mirakel – Cherek.

Så här står det om dem:

Cherekringarna framtagna av Reiner Cherek i Tyskland har tagit världen med storm. Genom att sätta hålet i mitten på en rund ring gör det att positionen på barnets huvud bestämmer om det ska vara framåtlutad, upprätt eller ryggläge. Barnen växlar enkelt och naturligt mellan dessa olika simlägen.

Från ca 1 och 1/2 år kan du använda de röad/gula ringarna. De gröna har större omkrets och ger mer flythjälp. För båda gäller att ju äldre barnet blir ju tyngre blir det och puffen ger inte lika mycket flythjälp och barnet måste lära sig på ett naturligt sätt att röara sig när de är i vatten där de inte når botten helt.

Även om luften helt skulle ur har ringen en flytande kärna som gör att barnet inte helt tappar flytförmågan om det värsta skulle hända. Om du använt dina Cherekringar felaktigt kan de bli hål i ringarna och av den anledningen följer det med ett superlim som man kan laga ringen med. Hittills har vi på Lilla Mirakel inte hört talas om att någon av de ringar vi sålt gått sönder eller att det varit något problem med dessa.

Roliga att leka med både i badkaret, på stranden och i bassängen.

 

Från ca 1 och 1/2 år kan du använda de röad/gula ringarna. De gröna har större omkrets och ger mer flythjälp. För båda gäller att ju äldre barnet blir ju tyngre blir det och puffen ger inte lika mycket flythjälp och barnet måste lära sig på ett naturligt sätt att röara sig när de är i vatten där de inte når botten helt.
Tycker det ska bli jättespännande att testa dessa. Ja Olivia har redan haft flyt och testat dem här hemma, så hon verkar vara nöjd.
Här hade jag tur och kunde inkassera ett par armringar av mamma/mormor som köpte de till Petter i för tidig födelsedagspresent, för man vill ju ha med dem till Bamses vattenland på Rhodos.
Någon som testat dessa?
Cherekringar - Röda/gula i lager omg leverans

2 reaktioner på ”Cherekringar – check

  1. Hej!

    Är du nöjd med dessa ringar? Har en ettåring och en fyraåring och tänkte investera i sådana men de kostar ju endel så det vore kul att höra vad du tycker.

    1. Vi är jättenöjda! Har haft dem i flera år nu och de håller än. Barnen håller verkligen sig flytande och de sitter bra på. Dock rekommenderar jag att ni tar ur luften lite när ni tar av dem av armarna för de nyper lite. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons