Hej och vad kul att du har hittat hit! Jag är en 27-årig tjej som tillsammans med min sambo väntar vårt första barn, en liten kille, den 2/11 2014. Vi bor tillsammans med våra två katter i en lägenhet i Stockholm. På den här bloggen kommer jag att skriva om vår vardag tillsammans, roliga och tråkiga saker, dela med mig av inredning, matlagning, utflykter och framförallt våra tankar och förberedelser inför den lillas ankomst – det är mycket som snurrar i huvudet. Välkommen hit och hör gärna av dig om det är något du undrar över :)!

Oliver anlände den 9/11 kl 18.37 och vägde 3.67 kg och 51 cm lång

Hallå där!

Jag har inte hört av mig på ett tag och som ni säkert redan anat så har liten äntligen gjort entré.

Oliver bestämde sig för att titta ut i söndags, på fars dag och allt, den 9/11 kl 18.37.

Han är helt fantastisk och vi är så kära :)! vi har precis kommit hem idag och jag har massor att skriva om men först måste vi bara få landa lite i den nya lilla familj vi har blivit.

Jag kommer att skriva om min förlossningsupplevelse, om BB Sophia, om oliver – ja om allt men som sagt vi ska bara landa lite i allt några dagar så tittar jag in här igen snart.

Sköt om er! Här kommer några bilder på liten så länge 😉

imageimageimageimage

En reaktion på ”Oliver anlände den 9/11 kl 18.37 och vägde 3.67 kg och 51 cm lång

  1. Åh så fin han är!! Vill höra allt om förlossningen! 🙂 Se till att återhämta er nu och njut av den första tiden. Är helt underbart att befinna sig i den lilla bubblan. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *