Hej och vad kul att du har hittat hit! Jag är en 27-årig tjej som tillsammans med min sambo väntar vårt första barn, en liten kille, den 2/11 2014. Vi bor tillsammans med våra två katter i en lägenhet i Stockholm. På den här bloggen kommer jag att skriva om vår vardag tillsammans, roliga och tråkiga saker, dela med mig av inredning, matlagning, utflykter och framförallt våra tankar och förberedelser inför den lillas ankomst – det är mycket som snurrar i huvudet. Välkommen hit och hör gärna av dig om det är något du undrar över :)!

V. 40 idag!

Hallå där – nu har jag smällt gårdagen lite men en viss del av ledsamheten ligger kvar och lurar..

Idag har jag bara tagit det lugnt – var och fixade bilen men annars har jag bara vilat, läst och kikat på teve.

Och nu har jag precis avnjutit en god enkel fruktsallad och mitt vanliga glas Tranbärsjuice framför Real houswives of OC :). Hur gott kan inte en enkel fruktsallad med bara äpple, mandarin och banan i vara – mums!

image

Idag går jag, som rubriken lyder, in i vecka 40 och nu är det typ klart. Givetvis vet jag att det kan ta några veckor till innan liten kommer men det har ändå varit en psykisk resa där man har haft vecka 40 som mål och det har legat  extremt långt bort. Och nu är den här! Det har gått så fort att jag knappt kan fatta det – men man förstår nog inget förrän han har kommit och man fått landa lite ändå.

Här är dagsfärska bilder på magen i vecka 40:

Om man undrar varför det är så många navlar så är det navelpiercingen som är uttänjd och ser ut som två hål ovanför navelhålet :P

Om man undrar varför det är så många navlar så är det navelpiercingen som är uttänjd och ser ut som två hål ovanför navelhålet :P

 

imageIkväll ska jag laga smördegsinbakad köttfärs med vitlökssås och sallad – ser så jäkla smarrigt ut och verkar vara extremt lättlagat. Receptet hittade jag på Jennys matblogg som jag följer, se här (även bilden är lånad av henne). Hon har extremt mycket bra recept på sin blogg – både maträtter och efterrätter – så den tycker jag verkligen ni ska gå in och kika på!

image

Jag återkommer om hur det smakade, ha en fin kväll så länge ☺️.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *