Kom ihåg mig

Matdag 10 (måndag) slow carb

Här kommer min matdag för tisdag:

Frukost klockan 8: Äggröra på 2 ägg, grönsaker och     kesella/kvarg-blandning med hallon

Lunch lite sent, vid 15: 2 kycklingklubbor, bönor i chilisås (hittade en tysk burk i skafferiet med samma näringsvärden som de
svenska, så det var okej, ansåg jag), sallad på isberg, tomat, gurka samt olja och vinäger.

Middag vid 19:30: Repris från lunchen.

På kvällen bastade vi efter middagen och när det var läggdags vid 23-tiden var jag HUNGRIG så att det riktigt kurrade i magen! Men jag åt inget, och det var nog bra. Tror dock att jag var hungrig för att jag hade grävt i trädgården i flera timmar och fick röra på mig ordentligt: lyfta, bära, gräva, plantera osv. Roligt var det och fint blir det!

Leave a Reply

annonser