Kom ihåg mig

Matdag 6 slow carb

Konsulenten, eller vad jag ska kalla henne för, tyckte att jag skulle strunta i baconen till frukost och äta 2 ägg istället, eftersom lchf inte har fungerat för mig och det är mer fett i bacon än ägg. Inga problem för mig, jag är glad för all hjälp jag får! Annars rullar det på bra. På lördag har jag ”fridag”, dvs. jag får äta vad jag vill, utan gränser. Känns konstigt att det är en del av en diet men tanken är att det ska göra att man håller uppe fettförbränningen. Så det är bara att lyda!

Här kommer min matdag, dag 6 med slow carb:

Frukost klockan 8: äggröra på 2 ägg, 1/2 tomat, 1 morot och
kesella/keso-blandning med hallon.

Frukost 23 april 15

 

 

 

 

 

 

Lunch klockan 13:30: 3 chicken wings, linser och kidnaybönor, sallad med
isberg, tomat, gurka och paprika.

Lunch 23 april 15

Middag klockan 20: Chili con carne (Santa Marias rena kryddblandning,
toppenbra helt utan tillsatser!) (majskornen som syns pillade jag bort,
maken visste inte att jag inte ska äta det ). Till det kidneybönor
och morot.

Middag 23 april 15

Leave a Reply

annonser