Garnier BIO

Följande inlägg är sponsrat

Men hej på er!

Hoppas att ni mår bra och börjar finna er i att hösten är på ingång nu. Tänk alla löv i fina färger, allt rött, gult och oranget! Åh, det är bra vackert ändå.

Hur som helst, tidigare skrev jag om att jag tänkt göra ett inlägg om de ekologiskt certifierade produkter jag fick hemskickade från Garniers BIO serie. Paket innehöll:
Garnier Bio Soothing & restoring gel-cream
Garnier Bio Hemp Oil Face Serum
Garnier Bio Fresh Lemon Grass Gel Wash
Garnier Bio Soothing Cornflower Micellar Cleansing Water

Jag har nu använt dessa dagligen under ett par veckors tid och måste säga att min hy mår verkligen bra. Jag har egentligen aldrig haft en problemhy men under ett par månader har min hy verkat extremt ansträngd? Röda fläckar, utslag, torr och bara betett sig allmänt märkligt mot vad den brukar göra. Jag har verkligen funderat på vad det kan vara då jag inte haft dessa problem tidigare. Jag upplevde att jag vänt ut och in på allt? Summa summarum landade jag i att jag tror att det beror på stress. Då livet varit väldigt hektiskt en längre tid nu.. precis som för oss alla!

Sedan jag började använda dessa produkter i min dagliga rutin har min hy verkligen återhämtat sig! Just nu mår den SÅ mycket bättre än på länge. Produkterna utmärker genom att vara ekologiska och av 100% ursprung, de innehåller lugnande egenskaper som ska återfukta huden ordentligt.

Garnier Bio Soothing Cornflower Micellar Cleansing Water innehåller kornvatten som är känt för att just lugna huden, därefter har jag varje kväll använt mig av Garnier Bio Hemp Oil Face Serum som är en multiverkande ansiktsolja full av ekologisk hampfröolja och E-vitamin i kombination med Garnier Bio Soothing & restoring gel-cream. Det jag nu i efterhand reagerar på är att denna olja och kräm sägs bekämpa tecken på hud UNDER STRESS genom att lugna och återfukta och återskapa det naturliga glowet. Vilket jag VERKLIGEN upplever att den gör. Den känns så fantastisk på huden och jag älskar att applicera den innan läggdags. Doften utmärker sig lite genom att vara aromatisk och grön – men mig faller den helt i smaken. Doftar ljuvligt om du frågar mig.

rpt

IMG_20200901_085519

rpt

 

 

 

 

 

 

 

Önskar er en mysig kväll!
KRAM, L.

Ny vecka, nya möjligheter!

Hej på er !

Den här gången har min inaktivitet varit allt annat än mitt eget fel. Webbplatsen har strulat och jag har helt enkelt inte kommit in. Men nuuu så ser det ut att fungera igen!

Det är så svårt att blicka bakåt i tiden så därför tänker jag att vi fokuserar framåt nu :)
Den här veckan ser än så länge ganska lugn ut, har väldigt mycket självstudietid den här veckan så det blir en hel del läsning. Det är ju alltid så i början av en ny kurs, behöver sätta mig in i ämnet och få lite övergripande koll känner jag. Har även någon lunch och middag inbokad i veckan att se fram emot. Känns mysigt.
Just det! fick hem lite produktnyheter från Garnier häromveckan som jag tänkte recensera här på bloggen framöver, så kika in snart igen om ni är nyfikna på dessa.

Lite bilder från helgen – cheerleading träning, grabbhäng med mina hjärtegulls, mysfika och shopping. Fick nog in det mesta :)
received_614108896134639 IMG_20200906_132337 received_309129457036567 IMG_20200905_153710 IMG_20200906_121553-01

Sist men absolut inte minst – ha en fantastisk måndag!
KRAM

Grattis mitt hjärta!

Idag fyller Han år, mitt livs kärlek och pappan till mina fyra barn.

Jag hade tänkt skriva ett par rader som beskriver honom men hur sjutton ska jag kunna få ned hela hans underbara person under ett par rader? Jag menar.. alltså… han betyder ju ALLT!!  Allting och lite till. Han ger mig syre & livsglädje, fyller mina dagar med skratt och en hel del bus, torkar mina tårar när de rinner, pussar mig på pannan när han tror att jag sover, ger barnen allt han orkar och lagar fantastiska måltider, jämt. Och ändå är detta inte nog för att kunna beskriva honom.
Jag älskar Dig så det värker och är så tacksam för den där sittningen andra veckan i Kalmar, att jag hamnade bredvid dig. Så fort du såg på mig, log och presenterade dig, visste jag, det är Han.

Och tänk att nu sitter vi här snart 13 år senare gifta och har fyra fantastiska barn tillsammans och inte för en dag har jag slutat att älska Oss. Det är du & jag mot världen älskling, precis som det står i ringarna.

IMG_20200808_195457 IMG_20200808_195745_1 IMG_20200808_195740 IMG_20200808_070056 IMG_20200808_072416 IMG_20200807_145117

GOTLAND (del 1)

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra? Är ni tillbaka till vardagen igen? Idag var vår första riktiga dag i verkligheten igen och den har gått förvånansvärt bra ändå. Det känns sorgligt men jag är också medveten om att mitt psyke mår bra av lite rutiner.

Hur som helst hade jag tänkt knåpa ihop ett inlägg om vår resa till Gotland!
Till att börja med vill jag säga att den här resan toppar alla våra semesterresor genom åren tillsammans! Den var verkligen helt underbar och fantastiskt på alla sätt.. kan nog tänka mig att vädret hade sin del i upplevelsen såklart (vi hade kring 30 grader varje dag och solen stoltserade med sin närvaro dagligen!) men platsen som sådan var rena rama drömmen enligt mig!

Det viktigaste för mig att få ut av en sån här semester är upplevelser! Jag vill hinna se och få ta del av så mycket som bara är möjligt. Nu härjar ju dock Covid-19 ute i samhället och vi fick göra vissa ändringar i schemat men det blev bra ändå :).

När vi bokade den här resan tillsammans med min syster och sambo var inte inte lika snabba med att boka färjan. BIG MISSTAKE! Haha, det tog oss ett par dagar att ta tag i den saken och när vi väl gjorde det visade det sig att alla platser på färjan var upptagna!? Haha, men det måste ju ändå gå att lösa? Sagt och gjort – istället fick vi åka på kvällen dagen innan vi skulle få tillgång till vår stuga (allt var då fullbokat även där) och kom i land mitt i natten. Här skulle vi ju då få tillgång till stugan först kl 15.00 på dagen.

Vi hade pratat med barnen innan om att vi kommer att ha en deeeel dötid när vi kommer fram och tillsammans kom vi överens om att vi gör det här till ett äventyr! Vi tältar? Vi dygnar (Gabriels förslag haha)? Vi sover i bilen?

Det fick helt enkelt bli det sistnämnda. Vi skulle ”ta oss en tupplur” i bilen då vi kom i land först vid 01.30 på natten.

1. Jag har numera fobi för att sova i en bil.

2. Barnen sov som små grisar genom hela natten.

Äntligen var klockan slagen 05.00 och jag och Christoffer var väldigt snabba med att besöka närmaste mack för en rykande färsk kopp kaffe! Himmelriket efter en natt som denna. Strax därefter var klockan slagen 06.00, den gyllene tiden då Mcdonalds på Gotland öppnar… vilket innebar – FRUKOSTDAGS! Woho!

Barnen var nöjda, herrskapet var nöjt och magarna var extremt nöjda. Och NU var det dags att börja utforska destination Gotland!

Vårat första stopp den här dagen blev Fårö. Så här i efterhand inser jag att man bara inte kan besöka Gotland utan att besöka Fårö! Jösses vilken plats, typ Grekland släng dig i väggen!!

Vi vandrade längs fantastiska stenstränder, plockade på oss vita ”turstenar” att ta med hem, skådade massiva raukar (alltså WOW!), fiskebyar, oförstörd natur och landskap och bara njöt av att vara där.

Därefter begav vi oss av mot ”Blå lagunen”, ett kalkbrott med precis vad namnet antyder – alldeles blått, klart vatten. Här finns så fina klippor att hoppa från om man gillar det!

Efter lite matintag var klockan äntligen slagen 15.00 och vi kunde checka in oss i stugan. Kvällen därefter blev väldigt lugn, kändes lite som att gå i ett töcknen då tröttheten började göra sig ordentligt påmind efter nattens (något obekväma) äventyr.. men vi var på plats och hade alla fantastiska äventyr framför oss!!

Del 2 kommer…

IMG_20200805_110113 IMG_20200805_102203 IMG_20200805_105408 IMG_20200805_070920 IMG_20200805_070915 IMG_20200805_122242

 

Gigantiska raukar

Gigantiska raukar

IMG_20200805_095936 IMG_20200807_191857 (1)

Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!