Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Garnier BIO

Följande inlägg är sponsrat

Men hej på er!

Hoppas att ni mår bra och börjar finna er i att hösten är på ingång nu. Tänk alla löv i fina färger, allt rött, gult och oranget! Åh, det är bra vackert ändå.

Hur som helst, tidigare skrev jag om att jag tänkt göra ett inlägg om de ekologiskt certifierade produkter jag fick hemskickade från Garniers BIO serie. Paket innehöll:
Garnier Bio Soothing & restoring gel-cream
Garnier Bio Hemp Oil Face Serum
Garnier Bio Fresh Lemon Grass Gel Wash
Garnier Bio Soothing Cornflower Micellar Cleansing Water

Jag har nu använt dessa dagligen under ett par veckors tid och måste säga att min hy mår verkligen bra. Jag har egentligen aldrig haft en problemhy men under ett par månader har min hy verkat extremt ansträngd? Röda fläckar, utslag, torr och bara betett sig allmänt märkligt mot vad den brukar göra. Jag har verkligen funderat på vad det kan vara då jag inte haft dessa problem tidigare. Jag upplevde att jag vänt ut och in på allt? Summa summarum landade jag i att jag tror att det beror på stress. Då livet varit väldigt hektiskt en längre tid nu.. precis som för oss alla!

Sedan jag började använda dessa produkter i min dagliga rutin har min hy verkligen återhämtat sig! Just nu mår den SÅ mycket bättre än på länge. Produkterna utmärker genom att vara ekologiska och av 100% ursprung, de innehåller lugnande egenskaper som ska återfukta huden ordentligt.

Garnier Bio Soothing Cornflower Micellar Cleansing Water innehåller kornvatten som är känt för att just lugna huden, därefter har jag varje kväll använt mig av Garnier Bio Hemp Oil Face Serum som är en multiverkande ansiktsolja full av ekologisk hampfröolja och E-vitamin i kombination med Garnier Bio Soothing & restoring gel-cream. Det jag nu i efterhand reagerar på är att denna olja och kräm sägs bekämpa tecken på hud UNDER STRESS genom att lugna och återfukta och återskapa det naturliga glowet. Vilket jag VERKLIGEN upplever att den gör. Den känns så fantastisk på huden och jag älskar att applicera den innan läggdags. Doften utmärker sig lite genom att vara aromatisk och grön – men mig faller den helt i smaken. Doftar ljuvligt om du frågar mig.

rpt

IMG_20200901_085519

rpt

 

 

 

 

 

 

 

Önskar er en mysig kväll!
KRAM, L.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *