Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Ny vecka, nya möjligheter!

Hej på er !

Den här gången har min inaktivitet varit allt annat än mitt eget fel. Webbplatsen har strulat och jag har helt enkelt inte kommit in. Men nuuu så ser det ut att fungera igen!

Det är så svårt att blicka bakåt i tiden så därför tänker jag att vi fokuserar framåt nu :)
Den här veckan ser än så länge ganska lugn ut, har väldigt mycket självstudietid den här veckan så det blir en hel del läsning. Det är ju alltid så i början av en ny kurs, behöver sätta mig in i ämnet och få lite övergripande koll känner jag. Har även någon lunch och middag inbokad i veckan att se fram emot. Känns mysigt.
Just det! fick hem lite produktnyheter från Garnier häromveckan som jag tänkte recensera här på bloggen framöver, så kika in snart igen om ni är nyfikna på dessa.

Lite bilder från helgen – cheerleading träning, grabbhäng med mina hjärtegulls, mysfika och shopping. Fick nog in det mesta :)
received_614108896134639 IMG_20200906_132337 received_309129457036567 IMG_20200905_153710 IMG_20200906_121553-01

Sist men absolut inte minst – ha en fantastisk måndag!
KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *