Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Skärpning!

Hej raringar <3

Jag tänkte mig på ett sista försök att sparka igång den här bloggen på riktigt nu. Jag älskar ju att skriva och att tänka och att få dela tips, tankar och upplevelser tillsammans med andra.. Tiden har bara inte riktigt räckt till den sista tiden (vem försöker jag lura? – snarare senaste ÅREN. Haha)


Hur som helst, vi har ganska nyligen landat här på hemmaplan efter en otrolig Gotlandsresa tillsammans. Håret är just nu inbäddat i en ordentlig fuktåtergivande inpackning och i ansiktet sitter ansiktsmasken på sin plats – som jag längtat efter det! 

Ikväll väntar en middag med goda väninnor och däremellan hade jag tänkt försöka knåpa ihop ett inlägg om vår Gotlandsresa, vi har besökt såå många fina platser som jag vill berätta för er om!

Ha en fin dag nu så hoppas jag att ni vill titta in snart igen!
KRAM

Solnedgång

Solnedgång

IMG_20200808_195745_1 IMG_20200808_195740IMG_20200808_195312

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *