Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Lördagsfeeling!

Godmorgon!

ja men verkligen: GOD morgon! Jag ÄLSKAR mornar, mitt liv leker alltid som bäst då! Hur sjukt är inte det? vem känner så? ytterligare ett bevis på att jag definitivt inte är som alla andra ;D.  Jag har energi för att peppa en hel nation just nu! så lördag, nu köööör vi!

Idag ska äldsta sonen ha innebandyturnering i Sala, så mitt grabbgäng åker dit idag och jag och tjejerna tänkte roa oss på egen hand. Ska försöka röja upp lite här hemma under förmiddagen, dammsuga lite och torka golvet så att det doftar gott inför lördagskvällen. men därefter vill jag hitta på nått roligt, känner mig lite rastlös och vill att något ska hända. ska nog väcka mina sjusovare till tjejer och höra om de har några spännande ideér!

vi hörs lite senare!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *