Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Förvirrad, positiv, tidsmaximerare

Godmorgon raringar ❤

Jag antar att ni, precis som jag, njuter av att solen lyser för fullt en ledig dag som denna 😍. På tal om ledig dag.. alltså för att ni ska förstå vidden av min virrighet just nu ska jag berätta.. Någon av barnen frågade mig tidigare i veckan
”Mamma? varför är vi lediga på torsdag?” .. varpå jag bombsäkert svarar:
”Jo men det är någon religionsrelaterad dag.. typ kristus återuppstod”..
Idag vid morgonkaffet när jag slår upp instagram inser jag att det är Sveriges nationaldag och jag utbrister
”Åh Christoffer, det är ju nationaldagen idag!”
”Ja? varför tror du jag är ledig?” svarar han med rynkande ögonbryn
Jag känner hur världen liksom stannar till, jag tittar upp, ett riktigt sånt där ”aha-moment”..
”Haha, jag skäms för att säga det.. men det är ju Juni! i mitt huvud var vi fortfarande kvar i April.. vad händer med all tid?!”..
Ja, precis, ungefär så. VAD HÄNDER MED ALL TID? Jag har börjat få lite smått ”tidspanik”.. inte åldersnoja eller så utan mer att jag vill maximera min tid. Jag vill hinna göra så mycket jag bara kan (och vill) varenda dag. Varför ska jag vänta till helgen innan vi hittar på den där roliga utflykten? Varför ska jag bara äta ”extra” god mat på fredagskvällen? ja men ni förstår poängen va?  – Jag vill verkligen bli bättre på att maximera min tid här på jorden (gud, nu lät det ju nästan deprimerande istället 🤣 men det är inte meningen).. jag vill verkligen inte känna att jag har ångrat någonting senare i livet. jag vill må bra varje dag, jag vill att barnen och Christoffer ska må bra varje dag. jag vill ta vara på allting som är viktigt och betyder någonting för mig och inte missa något av dessa ögonblick.

Så idag har vi ett sådant där ”fånga dagen-ögonblick”..  Vi ska nämligen möta upp kära vänner för lite bubbel, grill och volleyboll! Så kul!
Så för att maximera tiden (haha) är ansiktsmasken redan på, kaffekopp nr 3 står bredvid mig och bubbel ligger på kylning. Ni hör ju, jag går redan all in  😉

Puss på er och ha en riktigt skön (förhoppningsvis) ledig dag tillsammans!
Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *