Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Sommarprep för håret

Godmorgon från mig ❤

Från och med nu tänkte jag försöka ägna mer tid åt bloggandet! Jag kommer att bjuda på en salig blandning av mitt liv och allt runtomkring – familjeliv, resor, vardag, skönhet och annat smått och gott. Hoppas att ni vill hänga med på min resa och lämna gärna avtryck när ni känner för det – då blir jag glad :)

Just den här morgonen skiner solen för fullt och trots försovning känner jag mig pepp på livet och driftigare än på länge! Tre koppar kaffe senare, barn lämnade på skola och förskola (utom storasyster som ligger nerbäddad med en dunderförkylning) är jag redo att ta mig ann dagens sysslor. Ja som mestadels kommer att bestå av studier visserligen, då det vankas tenta senare i veckan men lite annat smått och gott ska nog hinnas med. Det gäller bara att vara smart tänker jag och har redan dränkt och preparerat håret med lite ”efter-resa-före-sommar-prep” som jag väljer att kalla det. Mitt hår blev otroligt solblekt efter vår resa till Gran Canaria och i samband med det dessvärre väldigt torrt.. min absoluta favorit mot torrt hår är vanlig hederlig kokosolja. ja alltså DRÄNKA håret i det… massera in det i hårbotten och i längderna och låta det gotta in sig i åtminstone ett par timmar. Voila samtidigt kan jag ju plugga och på så vis maximera tiden ;).
Eftersom jag har så tjockt hår blir det lätt torrt, speciellt hårbotten (suck) så några andra produkter jag skulle vilja tipsa om är Kerastase serien Specifique Bain Riche Dermo-Calm.. den både luktar väldigt gott och gör det den ska. Man känner sig verkligen fräsch och REN efteråt.. underbar känsla!
Men för att vinna lite behöver man ju även våga ibland ;D så häromdagen beställde jag hem ACO special care serien ”dry scalp” till mitt hår.. ska prova den ett tag och sen komma med en utförligare recension.. jag menar, den var ju bra mycket billigare så det vore ju kul om det fungerar minst lika bra som Kerastase gör.

länkar:
Kerastase – lyko.se
ACO – Apotea

(Ps. jag lovar att försöka se över designen över bloggen snarast, var visst inte lika enkelt som jag hade inbillat mig 😅)

Ta hand om er idag så hörs vi snart igen 😘
Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *