Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Drömmar

Hej på dig!

Solen skiner ute idag, jag har musik i öronen och dammsugaren står på full styrka. När jag städar, fixar och donar går verkligen min hjärna på högvarv. Jag känner mig som en supermänniska och gör gärna alla saker jag kan komma på – samtidigt. Jag njuter av rasslet från dammsugaren, leker superstjärna framför spegeln, tvättar lister med den hand som inte håller i dammsugarskaftet samtidigt som jag inser att tvätten är klar och nog behöver hängas på tork, helst nu genast, på en gång. Jag varvar tvätthängande med dammsugandet, sprayar utblandat sköljmedel i blomspruta på alla textilier i huset så att det står härliga till. jag njuter av ett nystädat hem och doft och funderar framförallt på varför jag inte gjorde det här redan igår? Någon gång däremellan skriver jag gärna en mental lista över alla ting jag planerar att åstadkomma under senare delen av dagen och känner mig allmänt pepp på livet!

Så då har du alltså ett uns om min sinnesstämning för stunden! Livet leker och just i detta nu skulle inte ens 4 veckors regn under semesterdagarna kunna bryta ned mig.

Vad drömmer du om? stort som litet? jag älskar att höra om andra människors drömmar!

Ta hand om er
KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *