Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Känslan av Lördag

Godmorgon lördag och allt fantastiskt som det innebär!

Jag vet inte hur ni känner den här gråa morgonen till ära men jag känner i alla fall på mig att det här kommer bli en riktigt härlig lördag. Det liksom spritter i kroppen av någon underlig anledning. Kan det kanske vara känslan av att veta att det här är sista helgen vi lever i flyttlådor? Att vi inom kort får börja packa UPP istället för NED? Att snart få börja köpa fredagsbuketten igen och njuta av ordning och reda och doften av nyskurat golv? Haha, ja det finns många härliga ting här i livet men att bo i en flyttröra är då inte en av dessa, puh! Och värre kommer det ju visserligen att bli, ja rörigt alltså. Det här är som sagt sista helgen som vi har ordentligt med tid på oss att bara fokusera på packning. Jag skrev med en kär vän häromdagen och hon frågade om det kändes som om vi hade koll på läget nu… haha! nej, det känns som en enda stor röra alltså. Jag som, den här gången, skulle organisera flyttlådor så ordentligt, systematiskt placera rätt pryl i rätt låda, tydligt märka alla flyttlådors sidor med fet svart överstrykningspenna – just så att det inte skall kunna uppstå förvirring om lådan sedan råkar bli placerad åt ”fel” håll väl på plats. Tapetseringen skulle också redan ha ägt rum. kan bara berätta att, det har den inte gjort. Kanske just därför att jag försöker låta min, mindre impulsiva man, övertala mig om att det kan vara bra att få komma på plats och ”känna efter först”. Vadå känna efter tänker jag? Kommer inte allting att stå färdigt, jag menar möbler, gardiner, tavlor, småplock, helgbukett redan på söndag kväll?! (hehe, skämt o sido!). så ja, jag har helt enkelt låtit mig själv övertalas och ska nu tydligen känna efter först. Jag menar att jag redan hunnit ändra soffvalet till vardagsrummet 3 gånger, var väl bara en slump? 😉

Ta hand om er idag så hörs vi snart igen,

LiNNEA

One thought on “Känslan av Lördag

  1. Fredagsbuketten? Kom på att jag tänkt köpa en bukett i månaden för att det är så himla fint med blommor, men har inte kommit igång än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *