Tvillingmamma, fyrbarnsmamma och fru. Bosatt i Västerås tillsammans med barnens pappa och min kärlek sedan 13 år tillbaka. Med stor passion för skönhet i all dess former. Jag älskar kombinationen av yta och djup. Har en högkänslig personlighet och bloggar gärna både djupgående kring livets tankar och mitt stora intresse för skönhet. Välkommen hit, kul att du tittar in!

Min saga

Godmorgon raring och välkommen hit

Det här med att starta upp en alldeles ny blogg.. första inlägget ni vet. Hur inleder man? Ska jag presentera mig? Berätta vem jag är, vad jag tycker och äter till frukost 😉

Nåväl, vi gör det enkelt för oss. .

Jag välkomnar er till mitt organiserade kaos bestående av mig – Linnea, min man C sedan 12 år tillbaka och våra fyra barn födda inom loppet av 3,5 år. Äldsta är 9 år, mellersta 7 år och tvillingarna är 5 år. Livet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig det men ändå precis som jag önskade (hjärta). Om du frågar lilla Linnea vad hon skulle vilja bli när hon blir stor hade hon utan att tveka drömmande svarat –  ”att få bli mamma!”. Så jag vill påstå att jag lever m i n dröm med alla med- och motgångar som det innebär.

Näst på tur står en annan dröm sedan långt tillbaka – att äntligen få flytta ut till landet, till lugnet, till ljudet av fåglar och lukten av vatten och skog. Om två veckor är det dags. vi längtar ihjäl oss.

Gjorde jag mitt jobb? Kan man starta en blogg såhär? Vanligtvis gör jag saker på mitt vis och det här ska väl inte vara något undantag 😉

Så roligt att du hittat hit!

Ha en fin dag och ta hand om varandra

Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *