puff-blogg

PicMonkhhey Collage

PicMonkey Collage

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR //

PicMondkey Collage PicMonkdddey Collage

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR //

PicMonkdey Collage PicMonkffey Collage

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR //

Allt ovan är från H&M. Hur sugen blir man inte på att shoppa och att det ska bli sommar så att man kan springa runt i kjol? 😀

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Malin

    Hej fina du! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur man som tjej vågar ta kontakt med en kille. Jag går i 9an nu och typ smågillar en kille i min klass men vet inte alls om han gillar mig.
    Jag vill bara ha lite tips på typ hur jag ska våga ta kontakt med honom utan att skriva på typ sociala medier för då ser ju alla o de känns lite töntigt och oseriöst. Jag började följa honom på instagram nyss iaf men jag vill våga prata med honom o hur märker jag om han gillar mig oxå? Han är lite ”blyg” eller aa typ lugn och väldigt snäll men ändå en av dom ”populära”.
    Hoppas du får en underbar dag <3

    URL:

Lämna en kommentar