20748a4ceeddb1bd24876f6a141dbf59 c6c947e8bcd1bce6df7b3d60204fd565

Idag har min värld rasat samman och det är enbart tjejer som kommer förstå mig.. Det är min första dag på mensen och allt är värre än vanligt. Det känns som om jag inte gör något annat än att blöda, jag har gråtit ca 10 gånger idag och jag har ingen aning om varför, Det känns som om någon liten idiot sitter med en kniv i min mage.. Mitt humör är så dåligt och retande att jag inte ens orkar med mig själv. Jag har ont i huvudet och mår illa.. Och det hjälper ju inte mig att jag har järnbrist (blodbrist) Vilket gör att det blir extra jobbigt för mig att förlora så mycket blod i kroppen, så idag har jag bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv och det är det ända jag tänker göra idag…  Jag vet att jag låter som en dramaqeen men det är faktiskt så det är, just nu känns det verkligen som om min värld ska gå under!

Jag hoppas att det finns flera av er som förstår mig, just nu känner jag mig ganska ensam om att känna så här.

 

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Hanna

  Jag förstår dig rakt av!

  URL:
 2. Postat av: Hanna

  Kramar <3

  URL:
 3. Postat av: Emma Hahmann

  I know the feeling bro …. fyfan asså haha

 4. Postat av: Nadja

  Det där är så jag. Styrkekramar x1000

  URL:
 5. Postat av: Rebecca

  Fick också min mens idag så jag förstår dig fullt ut! Så sjukt jobbigt! 😮 kram på dig

  URL:
 6. Postat av: Erika

  Förstår precis, precis, precis hur du hade det. Hoppas det är bättre!

  URL:

Lämna en kommentar