image

Idag hade vi så kallat personalmöte där en av oss skulle vara tvungen att lämna. Det slutade med att Andre fick lämna oss idag. . Fan! Det här var verkligen inte vad jag ville. Andre och Aina var mina två tryggheter här inne och nu är båda ute. Det känns jävligt surt och jag kunde inte hålla mig från tårar. Det suraste är att jag inte kan göra något åt situationen. Fan säger jag bara! Nu ska jag försöka släppa det här, vilket kommer vara svårt.
Andre du är helt underbar och jag ville inget annat än att sitta mot dig i finalen.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Linnèa

    Nu när Aina och Andre är ute håller jag alla tummar för dig!!! Hoppas du tar hem det här! Du är bäst!

  2. Postat av: anonym

    Ja, i efterhand kan man ju konstatera att du gjorde ett dåligt val, som André förlorade på.

    URL:

Lämna en kommentar