13

12  Mikkas 176

Mikkas 184

Mikkas 200

Mikkas 202

HAPPY FRIDAY!

Nee men jag önskar er alla en härlig fredag. Min fredag har börjat bra då jag fick ett grymt samtal i morse. Nu sitter jag hemma i soffan och myser med Hanna. Som för övrigt har tagit dessa snygga bilder! Visst är hon grym? Jag har verkligen hittat min guldklimp bland alla fotografer!

Aja, haaa en toppen dag!

kram, ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Jennifer

  Hej! Du är så snygg och vacker. En klassisk skönhet! Jag skulle bli superglad om du kunde svara på var de svarta klackskorna du har på bilderna kommer ifrån?

  URL:
 2. Postat av: Sally

  Hej!! Är i akut behov av ny väska och skulle bli sjukt glad om du kunde göra ett inläg där du tipsar om väskor mellan 1000-3000 kronor :) kram kram

  URL:
 3. Postat av: cloe

  Hej, vet inte om du ser det här men jag skulle behöva råd. Har en tjej kompis som var på G med en kille, killen verka gilla hon på rriktigt, men sen fick hon reda på att han nyss blivit ihop med en annan tjej (min kompis då, inte så nära men umgås ibland) hon blev såklart jätteledsen och jag trösta hon. Senare åkte hon på ett ungdomsläger och han skulle också dit. Sen nu idag skrev hon att dem strulat och myst hela dagen. Han hade tydligen sagt att han inte sakna sin tjej osv. Jag vet inte vad jag ska göra för jag lova att inget säga, och i detta läge sårar jag nån oavsätt, min tjejkompis tänker inte så smart nu, hans riktiga tjej kommer bli sjuk sårad för hon älskar han på riktigt! Vad ska jag göra i detta läge?

  URL:
  • Postat av: cloe

   Hej, vet inte om du ser det här men jag skulle behöva råd. Har en tjej kompis som var på G med en kille, killen verka gilla hon på rriktigt, men sen fick hon reda på att han nyss blivit ihop med en annan tjej (min kompis då, inte så nära men umgås ibland) hon blev såklart jätteledsen och jag trösta hon. Senare åkte hon på ett ungdomsläger och han skulle också dit. Sen nu idag skrev hon att dem strulat och myst hela dagen. Han hade tydligen sagt att han inte sakna sin tjej osv. Jag vet inte vad jag ska göra för jag lova att inget säga, och i detta läge sårar jag nån oavsätt, min tjejkompis tänker inte så smart nu, hans riktiga tjej kommer bli sjuk sårad för hon älskar han på riktigt! Vad ska jag göra i detta läge?

   URL:
 4. Postat av: cloe

  Hej, vet inte om du ser det här men jag skulle behöva råd. Har en tjej kompis som var på G med en kille, killen verka gilla hon på rriktigt, men sen fick hon reda på att han nyss blivit ihop med en annan tjej (min kompis då, inte så nära men umgås ibland) hon blev såklart jätteledsen och jag trösta hon. Senare åkte hon på ett ungdomsläger och han skulle också dit. Sen nu idag skrev hon att dem strulat och myst hela dagen. Han hade tydligen sagt att han inte sakna sin tjej osv. Jag vet inte vad jag ska göra för jag lova att inget säga, och i detta läge sårar jag nån oavsätt, min tjejkompis tänker inte så smart nu, hans riktiga tjej kommer bli sjuk sårad för hon älskar han på riktigt! Vad ska jag göra i detta läge?

  URL:

Lämna en kommentar