puff-my

DSC_6610 DSC_6673 DSC_6680

Hejsan bloggen!
Idag är en lite speciell dag, det är nämligen så att imorgon så åker min älskling till Spanien i 5 dagar… buuuhuuu. Super tråkigt, men jag är glad för hans skull, att han ska få åka till solen och njuta lite. Dock är det desto tråkigare för mig som måste vara här hemma utan honom.

Jag tycker verkligen att det är tråkigt att vara utan honom, det är så tyst, ingen att reta, ingen att puss och krama på, ingen som frågar hur min dag har varit, ingen som kollar på mig med en blick av kärlek, hahah nee nu blev det för stjärtigt….. Nee men ni fattar vad jag menar, tråkigt helt enkelt. Kevin är min bästa vän och jag har så otroligt kul med honom!

Jag har bestämt mig för att göra det bästa av situationen så jag har bjudigt över några tjejkompisar imorogn! WIIIIE !!!! TJEJEKVÄLL!

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: alicia

    sååå fina ni är tillsammans :)

Lämna en kommentar