DSC6957

Jag och kevin på ElleGalan

Jag har insett att jag har haft otrolig tur. Att jag har hittat någon som för vissa tar evigheter att hitta.

Jag är 20 och har hittat den killen som jag med hela hjärtat tror att jag kommer att gifta mig med. Jag vet att många av er tänker att man alltid tror det och att jag är ung och inte vet mer. Men neee, vet ni vad jag VET och känner att Kevin är den rätta killen för mig.

Kevin kan få mig att skratta när jag absolut inte vill eller känner för det och när jag är arg på honom så räcker det med att han ler eller skrattar så kan jag inte vara arg längre, för att hela jag fylls upp med kärlek. En sådan sak är ovanlig, och jag tar vara på den så mycket jag kan.

Jag är iaf så otroligt glad att jag har hittat min dröm kille, att jag har hittat den killen som jag känner att jag vill leva resten av mitt liv med, att jag har hittat den killen som är min.

Även fast jag inte tror på evig kärlek eller något sådant så känner jag den eviga kärleken i mig, neee men förstår du vad jag menar?
Kanske svårt att förklara, men det är så jag känner.

Jag önskar att alla fick känna den här känslan för att den är helt underbar 😀
Kram, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Emma

  Jag förstår precis hur du känner Ellinor! :) Jag blev tillsammans med mitt livs kärlek när jag bara var 16 år, nu är vi båda 21 och har varit tillsammans i snart 5 år, varit sambos i 1 år och jag är lyckligare än nånsin! Jag är så glad för din skull att du har hittat den ”rätta” killen och jag önskar er all lycka i världen!
  //Emma

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Ååh vad kul att höra! 5 år, det är mycket, men mer blir det 😉
   Jaaa tack desamma! :)
   Kramar och kärlek!

   URL:
 2. Postat av: Emilia

  Det var fina namn ni hade fått på hemsidan under er ”röda mattan bild”, haha. Johan Petersen och Victoria Skoglund.

  URL:

Lämna en kommentar