VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GRÅ DAG MED UTMANINGAR

Godagens på er, jag har bestämt mig för att börja vardagsblogga.. kan man kalla det för de?

Jag vill skriva om mina dagar här på bloggen, jag älskar ju att fota & uppdatera er om vad som pågår så det känns ju alldeles perfekt.

Idag har jag gjort något som är väldigt olikt mig, jag har gått runt på stan ENSAM med Milly & ätit lunch ENSAM med Milly på resturang. Det är något jag gärna undviker, vet egentligen inte varför men jag får extrem ångest av det.

MEN idag gick det super bra & det kändes bara mysigt med lite egentid och mumsig lunch med min dotter (varade inte så länge dock hehe..).

Blev en ganska lång promenad i stan, fick även sällskap utav en vän och hennes lilla bebis en lite stund. Det är så underbart att se Milly när vi är iväg såhär, hon älskar det! Lyckan i hennes ögon när hon får springa runt ute och upptäcka är helt oslagbar.

Hennes fina jacka hittar ni – HÄR.

SKOR – HÄR

Strumpbyxor – HÄR

MössaHÄR

Nu ligger hon och sover djupt i sin bilbarnstol (förmodligen sista gången hon sover i den), för nu ska vi åka och hämta ut en ny barnstol då hon blivit lite för stor för denna.. dock älskar hon babyskyddet, vet inte hur vi ska klara oss utan det?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna