VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

UPDATE MILLY

Verkar vara många som är intresserade utav min lilla skatt & frågar ständigt massa frågor och det betyder verkligen mycket ska ni veta!

Som ni vet sen tidigare har det varit en hel del krångel med hennes mage & vikt / mat osv osv.. och hur går det för oss med allt?

Jo det går faktiskt SÅ mycket bättre! Hennes mage är helt bra nu och hon bajsar (hehe standard att man slänger in lite bajs i konversationen som mamma), nu varje dag på egen hand utan något laxerande medel! Vilket känns så galet skönt, går knappt att beskriva..

Däremot är hon fortfarande väldigt liten i maten, hon gillar det mesta & smakar på allt men hon vill endast äta själv (plockmat).. men då får hon inte i sig super mycket! Men att äta från skeden eller flaskan är inget hit.

Detta resulterar ju i att hon är fortsatt liten tjejen & på vårt BVC besök igår hade hon gått ner i vikt.. vilket kändes lite tungt även fast jag vet att det förmodligen inte är någon fara alls!

Men vi fick iallafall en tid hos en barn dietist, låter så sjukt? Att det ens finns. Aja vi ska iallafall gå dit & hoppas på att de har lite bra tips och knep. Har ni något tips eller tankar får ni mer än gärna skriva en kommentar <3

Nästa vecka ska vi göra ett ”svettest” på Milly, har inte läst på så mycket om det då jag inte vill skrämma upp mig själv i onödan. Men testet görs för att kolla om hon har en väldigt ovanlig sjukdom som kallas – Cystisk fibros.

Jag tror verkligen inte att det kommer visa positivt! Men jag uppskattar att dom vill testa & utesluta saker.

Hon har haft en hemsk hosta i mer än 2 månader, som VÄGRAR släppa! Segt slem & hostan uppstår alltid i samband med sömn. Men enligt bvc är det bara att ”vänta ut den”, men igår fick vi äntligen recept på en bra hostmedicin som vi hoppas ska hjälpa nu!

Utöver allt detta så mår vi så bra & Milly visar nya skills för oss varje dag! Hon är så otroligt utvecklad & sprallig och hon gör mig till världens stoltaste mamma varje dag.

<3


Kommentarer


  1. Michelle 14 augusti, 2019 on 14:15 Svara

    Förstår verkligen att du blir orolig allra helst för de e sån vikt hets med barnen redan från liten ålder! Milly är ju otroligt sprallig å fantastiskt söt! Håller tummarna för att de inte är cf men skönt ändå att de kollar om de kan va nåt eftersom då kan man släppa den oron sen! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna