VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRAVID DIREKT EFTER EN GRAVIDITET?

Hmm lockande rubrik I know.. kan man bli gravid direkt efter en graviditet? Jag har alltid trott att man INTE kan bli det och därav inte varit försiktig / skyddat mig, eller iallafall inte så länge man ammar (eftersom mensen inte kommer tillbaka förrän man ammat klart oftast).. och har du inte mens, kan du väl inte bli gravid?

MEN har nu fått veta att man är fertil direkt efter en graviditet, och ägglossningen kommer ju innan själva mensen? Vilket betyder att man kan bli befruktad även fast man inte fått tillbaka mensen :) well well… bara köpa gravtest då 😉

(Bild från gravtestet som visade positivt med lilla Milly i magen).

Får ofta frågan om vi vill ha fler barn och när, och svar JA JA JA! Jag vill helst ha 4 barn (med ca 2 år emellan varje barn hehe). Det är min önskan, men går det inte utav någon anledning är jag mer än nöjd med vårt lilla mirakel ❤️

Jag ÄLSKADE att vara gravid! Häftigare upplevelse kan jag inte tänka mig finns.. WOW!


Kommentarer


  1. Rebecka 20 november, 2018 on 08:29 Svara

    Hihi min moster blev gravid igen bara någon månad efter hennes förlossning så mina kusiner är lika gamla i 1 månad ? hon trodde också amningen skulle hjälpa men icke!

  2. Ida-Maria , tillbaka på AFF! 22 november, 2018 on 17:23 Svara

    Jag känner en familj med barn som är födda samma år men är inte tvillingar . Dvs blev gravida direkt efter födsel av första barnet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna