VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VEM ÄR MILLY?

Vill skriva lite om hur vår lilla tjej är som bebis hittills då jag får mycket frågor kring det!

Det är ju såklart väldigt svårt att säga hur en så liten bebis är, då hennes humör / rutiner osv ändras varje dag fortfarande. Men just nu är hon en bebis med väldigt mycket personlighet och energi, älskar att stå upp/sitta(med stöd såklart)/hoppa runt i famnen.. att låta henne ligga stilla på rygg är nog det värsta man kan göra mot henne haha!

Med mycket personlighet menar jag att hon skrattar mycket & skriker mycket, så vi får liksom lite utav båda! En väldigt gnällig tjej så fort det inte är precis så som hon vill, men samtidigt får vi väldigt ofta leenden och prat tillbaka.. finns det något mysigare?

Under dagen sover hon ca 4-5 timmar, sen somnar hon för ”natten” vid 23-00 tiden när vi går och lägger oss.. och oftast somnar hon vid den tiden oavsett hur och när hon sovit på dagen! Sen vaknar hon oftast upp vid 05 tiden och äter, byter blöja och somnar sedan om igen och sover till 08-09 tiden! Så sömn får vi verkligen, vilket jag är så tacksam över. Detta kan ju såklart ändras med tiden, så njuter så länge det varar haha!

Hon väger nu ca 4,9KG och är 55cm! (Hon vägde ca 3,9KG och var 50cm när hon föddes).


Kommentarer


  1. Louise 7 november, 2018 on 20:29 Svara

    Så var det för min dotter med hon somna 9-10 väckte mig mellan 3-4 på morgonen och åt/byta blöja sen sov vi till 9. Men nu är hon ett halvår och vaknar lite oftare även när hon tappar nappen ibland men har lyckats ändra hennes sovrutin bättre då hon slutat sova så länge dagtid ger jag alltid gröt så sent som möjligt så hon sover längre. Och det märkt direkt dom dagarna hon inte ätit gröt sent då väcker hon mig 12 2 4 6 7 och när hon äter gröt blir det 2 och 7 så det är en väldigt stor skillnad.

  2. Frida 11 november, 2018 on 19:15 Svara

    Hur många barn vill ni ha? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna